Cursurile SAGA

SAGA’s Playful English

Engleză interactivă

Playful English este o activitate ale cărei cuvinte cheie sunt spontaneitatea, imaginatia, jocul şi dialogul. Învăţarea unei limbi străine devine mult mai plăcută şi mai eficientă atunci când este combinată cu o serie de activităţi practice şi distractive, gândite special pentru copiii SAGA. Prin exerciţii situationale diverse, aceștia învaţă să se exprime şi să se descurce în momente sociale necesare, precum a se prezenta, a cere ajutor, a cere informaţii.
*Opțional puteți alege și SAGA’s English For Life – One to One, sesiuni individuale personalizate.

SAGA's Spielerishes Deutch

Germană cu Claudiu

Metoda folosita de Claudiu este o abordare a educatiei folosind termeni si situatii in limba germana din realitatea de zi cu zi in concordanta cu interesele si necesitatile piticilor. Astfel activitatea optionala de limba germana propusa de el este captivanta, deoarece temele sunt interesante si atractive, realizate intr-o maniera cat se poate de amuzanta. Vom parcurge un itinerar tematic bogat, atent selectat si bine planificat, transformand in acelasi timp invatarea intr-un joc interactiv.

SAGA Thinking

Jocurile Minţii

Programul are la baza metoda SAGA, un concept inedit de învăţare bazat pe dezvoltarea gândirii aplicate şi orientat spre obţinere de performanţe şi devoltarea creativităţii.
Prin intermediul jocurilor in format fizic facilităm dezvoltarea capacităţilor analitice şi creative, învăţându-i pe copii să pună sub semnul întrebării soluţiile clasice, încurajându-i totodată să descopere şi să înţeleagă metodele şi logica din spatele rezolvării problemelor.

SAGA ONE

Devoltare personală şi emoţională

O educație completă se ocupă de toate aspectele dezvoltării armonioase a copiilor, nu doar de evoluția lor academică. De aceea am introdus un program care pune accent pe dezvoltarea copiilor ca viitori adulți productivi.
La SAGA Kid punem accentul pe activități individuale sau în echipă prin intermediul cărora copiii își vor dezvolta abilitățile de comunicare, toleranță și empatie sub supervizarea unui consilier psihologic.

SAGA Art

Pictură

Una dintre dragele noastre colaboratoare, Eglantina Becheru, este un nume important în pictura românească. Cu un portofoliu impresionant, ea îi îndrumă pe copiii SAGA să își descopere și să își atingă potențialul creativ prin atelierul de pictură, unul dintre cele mai solicitate cursuri ale noastre. Pasionată de artă și de educația experiențială, Eglantina susține ateliere creative și educaționale care îi învață pe copii ce înseamnă pictura, începând de la istoria picturii până la pictura nonconformistă. Un altfel de profesor pentru un altfel de curs – aceasta este filozofia SAGA Kid pentru o educație alternativă de succes!

SAGA Science

Ştiinţe Distractive

Cum ar fi ca fizica, chimia sau biologia să devină un hobby pentru copiii SAGA? Cursul SAGA Science este special conceput pentru a-i ajuta să descopere mai bine lumea înconjurătoare prin intermediul experimentelor științifice supervizate.
Copiii învață să lucreze cu microscopul, să modeleze figurine din lut, să observe stările de agregare ale substanțelor și să aplice teoria învățată în clasă.

SAGA Cooking

Pasiune şi artă culinară

Copiii imită cu plăcere orice activitate pe care o desfăşoară adulţii, de aceea gastronomia le stârnește interesul. Fiind mici adulţi, copiii înscrişi la SAGA adoră să petreacă timpul în bucătăria special concepută pentru ei.
Acest atelier dezvoltă abilităţile de concentrare, de inovaţie şi de viziune pentru micii artişti.

SAGA Teamwork

Lucru în Echipă

Prin intermediul jocurilor de echipă și proiectelor, dar şi prin activităţi individuale atent supervizate, copiii vor deprinde abilităţi noi de autonomie în acţiune şi gândire, autocunoaştere şi înţelegere.

SAGA Volunteer

Voluntariat la SAGA Kid

Experiența de voluntariat și de asumare a responsabilităților în proiecte au un aport uriaș în dezvoltarea personală a fiecărui adolescent. Elevii vor face practică în cadrul departamentului administrativ și vor învăța să folosească suita Microsoft Office și rețelele sociale pentru comunicare. De asemenea, vor învăța să scrie articole care pot fi publicate pe site și vor face planuri de marketing.

SAGA Storytelling

SAGA Storytelling

Metoda Storytelling sau Arta povestirii este o metoda ce are ca punct de plecare povestea, un traseu narativ in care personajul central urmeaza un sir de etape prestabilite, povestitorul si publicul. Dialogul dintre povestitor si public face ca aceasta metoda sa poata fi folosita in scop formativ si educational.
Pasii sunt: ascultarea unei povesti celebre, desenarea ei pe hartie, interpretarea ei de catre profesori impreuna cu copiii si desenarea personajelor pe tableta.
Aceasta metoda aduce multe beneficii copilului, antrenand creativitatea, gandirea si imaginatia.

SAGA Witchcraft

SAGA Witchcraft

Este o metoda propusa de Claudia Chiru prin care facem apel la magie si tot ce tine de ea atunci cand vrem sa imbunatatim anumite aspecte la interactiunea cu copiii, la comportamentele lor, cand avem nevoie de inspiratie sa ne jucam cu ei, cand vrem sa-i implicam pe cei reticenti.