comp1 copil-pe-nor

Asociația SAGA

Asociația SAGA își propune să asigure șansa copiilor, viitorul nostru în orice domeniu, de a se dezvolta armonios și de a-și exploata la maximum capacitățile native. Cine nu și-a dorit, măcar o dată, să schimbe lumea? Acest lucru vă este mai la îndemână decât v-ați fi putut imagina.

Schimbarea se face pas cu pas și pe termen lung, iar ghidarea copiilor voștri sau sprijinirea unor copii excepționali fără posibilități materiale către o dezvoltare armonioasă reprezintă moștenirea onorabilă pe care o puteți lăsa în urma voastră.

Cum reușim să transformăm toate aceste lucruri și încă ceva mai mult în realitatea mult dorită? Primul pas îl reprezintă fructificarea în mod constructiv a timpului liber al copilului dumneavoastră prin cursurile interactive gândite de profesorii SAGA Kid Afterschool. Apoi, printr-un efort colectiv (prin intermediul taxelor de curs și donațiilor), putem să asigurăm educația unui copil strălucit care nu are sprijinul financiar necesar.

Ceea ce aveți de făcut este simplu – înscrieți-vă copilul la cursurile noastre sau donați orice sumă considerați că este necesară și vom transforma imposibilul în posibil pentru un elev silitor!

Obiective

  • Dezvoltarea abilității copiilor de integrare în societate prin jocurile care stimulează creativitatea, încurajarea elevilor de a participa la cursuri și de a-și îmbunătăți gândirea aplicată și critică
  • Obținerea performanțelor școlare ridicate prin stimularea curiozității native a copiilor și îndreptarea acesteia către dezvoltarea personală
  • Accesul elevilor la cursuri inedite care promovează o deschidere culturală, intelectuală și emoțională mai presus de ceea ce oferă sistemul educațional clasic
  • Implicarea tinerilor în societate prin programe de voluntariat
  • Sprijinirea gratuită a copiilor excepționali cu posibilități materiale reduse prin taxele percepute pentru cursuri

Proiecte

SAGA Art
Pictură

Talentul nu înseamnă nimic fără efortul depus pentru perfecționare. Pictorița Eglantina Becheru este cea care se va ocupa de dezvoltarea imaginației celor mici prin intermediul vizualului.
 
 

SAGA Thinking
Jocurile minţii

Cine ar fi putut spune că logica este distractivă? În curând, copiii care urmează cursurile SAGA Thinking! Găsim împreună soluții noi pentru probleme clasice prin antrenarea capacităților analitice și creative, descoperind metodele și logica din spatele unei rezolvări.

SAGA Special
Creativitate

Explorăm împreună noi arii de procesare a informației și de înțelegere profundă a lucrurilor din jurul nostru. Cum ne propunem să realizăm acest lucru? Prin intermediul atelierelor de creativitate unde copiii devin arhitecții propriei lumi. Fiecare vine mereu cu ceva nou!

SAGA Business
Juniori în Afaceri

Acea categorie distinctă, a celor care gândesc diferit și inovator și care vor deveni liderii de mâine ai României – antreprenorii din ziua de azi! Claudia Suhov, câștigătoarea ultimei ediții „Arena Leilor” este cea care îi va ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile de lider, de comunicare și economice.

SAGA Parenting
Workshop

În timp ce copiii se joacă și descoperă dintr-o perspectivă creativă sistemul de învățământ, tu poți afla de la psihologul nostru metode prin care să îți îmbunătățești relația cu copilul tău. Fructifică la maximum timpul pe care îl poți petrece alături de cel mic!

SAGA Science
Fizică aplicată

Conceptele științifice și jocurile inteligente aplicate în străinătate sunt explicate pe înțelesul celor mici și îi ajută să descopere mai bine lumea înconjurătoare. Acest opțional are un caracter aplicativ, urmărind formarea unei gândiri logice şi flexibile a copiilor.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe mail la contact@asaga.ro

Programul de Mentorat Pe Repede Înainte

Ce poate fi mai inspirațional decât puterea exemplului personal?  Copiii din ciclul gimnazial, mai ales cei din ani terminali, au nevoie de o îndrumare corectă și adaptată realității din mediul economic actual.

Conceptul de responsabilizare socială și determinarea copiilor de a munci cu pasiune pentru visurile lor sunt valorile care definesc proiectul de mentorat. Copiii sunt implicați în mod egal alături de mentori prin semnarea unui contract unde își iau angajamente serioase pentru îmbunătățirea performanțelor academice și implicarea în comunitate.

Cum se formează un lider? Cum își canalizează energia pozitiv și cum reușește să atingă mai multe obiective decât și-a propus? Aceștia sunt oamenii care le vor vorbi copiilor și le vor trezi ambiția de face lucruri impresionante în viața profesională.

În prezent se desfășoară acest proiect în clasele a 8-a din școlile din București și, în curând, se va adresa și elevilor de clasa a 7-a. Pentru a aduce programul și în școala voastră, ne puteți contacta aici.

Testimoniale

Implică-te

Donaţii

Dacă proiectele și viziunea Asociației SAGA sunt în acord cu valorile voastre, puteți să sprijiniți viitorul unor copii extraordinari prin direcționarea 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil. Împreună putem să clădim un viitor mai bun pentru cei tineri și pentru noi!

Voluntariat

Legea voluntariatului a permis ceea ce era nevoia de mult timp: recunoașterea implicării în societate ca experiență profesională. În cadrul Asociației SAGA, oferim șansa tinerilor studenți și celor entuziasmați de educație și dezvoltare personală să abordeze o altă perspectivă în obținerea performanței în orice domeniu.

Propune un caz

Știi un copil extraordinar care are resurse materiale minime? Propune un caz în formularul de mai jos și oferă-i șansa pe care o merită pentru un viitor strălucit. Schimbăm lumea pas cu pas și tu poți incepe chiar de acum!

Ne susțin:

Contact

SAGA Primăverii

0756.169.135 / 031.429.00.47

contact@asaga.ro

Str. Amiral Constantin Bălescu nr.13, sector 1

SAGA Baba Novac

0756.169.135 / 031.429.00.47

contact@asaga.ro

Intrarea Sabiței nr.34, etaj 2, sector 3

Dacă dorești să ne cunoaștem sau vrei să afli mai multe informații despre noi, ne poți contacta folosind formularul de mai jos:

Numele (obligatoriu)
Adresa de email (obligatoriu)
Telefon
Mesaj

© 2020 Asociația SAGA