Cursuri SAGA KID

SAGA MineMath

  • SAGA Tower – Baba Novac
  • SAGA Domenii

SAGA Origami

  • SAGA Tower – Baba Novac
  • SAGA Domenii

SAGA Debate

  • SAGA Domenii

 

SAGA Music 

Cursuri de chitară și pian

Cursul de pian se adresează școlarilor fie începători, fie celor de nivel intermediar, sau celor avansați şi poate fi parcurs în cadrul ședințelor cu durata de 45 minute.

Lecțiile de pian oferă și posibilitatea învățării descifrării de partituri la prima vedere, recunoașterea si reproducerea unor sunete si fragmente muzicale, teorie muzicală, realizarea unui repertoriu, improvizație și armonie muzicală.

În cadrul lecțiilor de chitară pentru începători se învață noțiunile de bază ce țin de notele muzicale și ritm, dar și acorduri folosite uzual, tehnică instrumentală de bază. Pe parcurs, când se trece la un nivel intermediar, se va putea aborda un repertoriu de piese în deplin acord cu nivelul de studiu, urmărindu-se atingerea unui nivel de performanță avansat.

Cursurile de pian și chitară sunt susținute de către profesori de specialitate și sunt însoțite de ore suplimentare de teoria muzicii. Acest aspect este foarte important, ținând cont de faptul că limbajul muzical este asemenea unui alt alfabet ce trebuie descoperit, învățat și utilizat până la nivel de artă.

Lecțiile de instrument de desfășoară individual, după un program personalizat.

SAGA Sports (aikido, gimnastica, balet, karate)

Aikido – Arta marțială modernă ce are la bază folosirea principiilor: armonie, energie, calea vieții, centrul de greutate al corpului,sufletului și minții, acțiune- reacțiune, elemente surpriză. Aikido modern nu folosește tipare sau procedee clasic, ci realizează procedee ce derivă din respectarea principiilor aikido.

SAGA Șah

Prin practicarea şahului de la o vârstă fragedă se dezvoltă şi se îmbunatăţesc abilităţile de învăţare, concentrare, a simţului logicii, autodisciplinei, respectului şi bunului simţ, precum şi asumarea consecinţelor acţiunilor şi actelor proprii – copiii învaţă sa ia decizii şi să şi le asume. 

Aceste abilităţi îi pot ajuta pe copii să îşi găsească un hobby sau chiar o carieră prin aprofundarea acestui sport şi practicarea lui la un nivel avansat, dar în acelaşi timp îi ajută să-şi creeze un mod de gandire organizat şi logic care îi poate ajuta în mai multe domenii.

Având în vedere vârsta de la care copii pot începe acest opţional, el trebuie să-i atragă  prin îmbinarea noţiunilor propriu-zise de şah cu jocurile pe care copii trebuie sa le rezolve, joculeţe care le dau încredere în ei şi îi atrag în a descoperi sportul minţii, şahul. De aceea pe lângă activităţile din cadrul opţionalului de şah, le propunem copiilor şi o serie de materiale (caiete şi fişe) ce-i pot ajuta să înţeleagă mai bine regulile şi elementele acestui sport.

Opționalul de șah se organizează cu o grupă de minim 4-5 participanți.

SAGA Robotică

În cadrul acestui curs de robotică elevii au ocazia să învețe cum se îmbină cele trei domenii necesare în robotică: programare, mecanică și electronică. Aici poți afla noțiuni elementare ale roboticii și cum poți controla un mecanism autonom.

Copiii vor construi diverse modele pe care le vor aduce la viață cu ajutorul unui program software intuitiv, pus la dispoziție de către LEGO Education. Programarea vizuală, de tip drag & drop, se face pe laptopuri şi tablete, iar construcţia se realizează folosind cu mult îndrăgitele piese LEGO.

Copiii învață despre modurile de transmitere a mișcării, construind mașini și roboței care se deplasează cu ajutorul motorașelor și bateriilor LEGO.

Se vor prezenta și explica subiecte din domeniile științei, tehnologiei, ingineriei, artei și matematicii (ȘTIAM) prin utilizarea jocurilor și modelelor aplicative pentru demonstrarea teoriei școlare din domeniul real și uman.

Opționalul de robotică se organizează cu o grupă de minim 7-8 participanți.

SAGA Arts

Curs de pictură

SAGA Money

 

Alături de echipa SAGA copiii vor face primii pași în educația financiară.

Ei  trebuie să învețe despre nevoi vs. dorințe, despre bugetul familiei dar și cel personal al banilor de buzunar, despre economisire și așteptare, despre adevărata valoare a produselor, cum pot ajuta la reducerea anumitor cheltuieli, să cunoască termeni financiari și bancari pe înțelesul lor, să identifice oportunități și talente proprii prin care să câștige bani de buzunar.

Printr-un curs creativ de trai bun formăm antreprenorii de mâine.

Opționalul SAGA Money se organizează cu o grupă de minim 4-5  participanți.

SAGA Theatre

Tehnicile teatrale ne permit să ne exprimăm liber prin joc, să ne cunoaştem mai bine şi să recunoaştem emoţiile.

Jocurile teatrale ne ajută să devenim mai buni observatori, să dobândim încredere şi să învăţam să lucrăm în echipă.

Jocul se îmbină cu ficţiunea, lucrăm cu imaginaţia şi ne cunoaştem limitele.

Vom lucra cu simţurile, intuiţia, concentrarea atenţiei, emoţiile, observarea, spontaneitatea, sentimentele, memoria, vom stimula imaginaţia, vom învăţa să ne exprimăm cu ajutorul corpului şi vom câştiga libertatea de a ne exprima în public.

Programul este conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani și se desfășoară săptămânal.

Vezi și Programele SAGA Kid

Odată ce ai ales cursul preferat, verifică și lista programelor SAGA. Fă alegerea potrivită pentru copilul tău!

ProgrameContact

Completează formularul de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre și despre programele SAGA Kid.

Alege locația preferată:

7 + 6 =

Copii

Școli

Locații

Personal calificat

Ținem legătura!

 

Telefon: 0743.266.500/ 0756.169.135

Email: contact@asaga.ro