SAGA Kid Domenii

Programe After School
Vreau să-mi înscriu copilul

Servicii

– Catering

Mesele sunt asigurate prin serviciul de catering de la Sapori di Casa.

– Transport

Asigurăm transportul în siguranță al copiilor de la școală la locațiile noastre cu ajutorul partenerilor de la firmele CSG BUS SRL și Lukadi Transport

–  SAGA Checklist

La finalul fiecărei săptămâni părintele primește SAGA Checklist, o monitorizare zilnică a comportamentului și a rezultatelor copiilor completată de profesorul coordonator.
Pe baza acestuia se fac planuri de acțiune acolo unde este cazul, părinții sunt permanent informați despre timpul petrecut de copil la SAGA și profesorul coordonator poate să realizeze în luna martie a anului școlar în curs evaluarea anuală a fiecărui copil.

– Limbi Străine

– Consiliere  psihopedagogică

Școli Deservite

Școlile de la care preluăm copii în zona Domenii sunt:

  • Liceul „NICOLAE IORGA”
  • Școala nr. 17 „PIA BRĂTIANU”
  • Școala nr. 170 „GEO BOGZA”
  • Școala nr. 3 „NICOLAE TITULESCU”
  • Școala nr. 171 „PETRE ISPIRESCU”
  • Școala nr. 173 „EUGEN BARBU”
  • Școala gimnazială „SFÂNTUL NICOLAE”
  • Școala gimnazială „HELIADE RĂDULESCU”
  • Școala nr. 45 ” TITU MAIORESCU”

Dotări

Cel mai  nou sediu SAGA Kid oferă condiţii optime pentru desfăşurarea armonioasă a tuturor activităţilor incluse în program. Sălile de curs sunt spaţioase, complet modernizate şi utilate şi se evidenţiază prin intermediul decoraţiunilor creative şi originale, oferind un cadru şi o atmosferă pozitivă, care îmbină joaca şi relaxarea cu procesul de învăţare, propice dezvoltării copilului tău.

Echipa SAGA Kid Domenii

Claudia Chiru

Claudia Chiru

General Manager

Claudia Chiru este omul de la care a pornit ideea SAGA Kid care s-a materializat în 2019 în SAGA Tower – HUB Educațional.

Cu o perseverență uneori neverosimilă și cu o încredere de nezdruncinat în visul său, Claudia a reușit să creeze cel mai mare afterschool din România alături de echipa pe care și-a ales-o cu atenție și dedicare. SAGA Kid funcționează pe baza unei metodologii proprii, având misiunea de a fi o instituție educațională și un reper în ceea ce înseamnă educația de după scoală.
Împărțindu-și activitatea între școala de stat dimineața și afterschool după amiaza, Claudia găsește mereu creativitate și provocare în ceea ce face. Își dorește să schimbe felul în care educăm copiii și crede în viitorul acestora în România. Claudiei îi place să înoate și ori de câte ori poate își petrece timpul liber alături de familie.

Cristina Milicescu

Cristina Milicescu

Cristina Milicescu s-a alăturat echipei în 2015 când împreună cu Claudia Chiru a deschis SAGA Kid Primăverii.
A învățat toate procesele organizației, de la munca de șofer și cea de profesor până la cea de coordonator al centrului, ocupându-se îndeaproape de dezvoltarea și creșterea brandului.
În prezent este coordonatorul centrului Baba Novac, supervizând și franciza SAGA Kid Otopeni, părinții țin legătura cu ea pentru orice problemă întâmpină sau atunci când au nevoie de clarificări. Munca în domeniul educației a ajutat-o mult în dezvoltarea sa personală și mai ales în lucrul cu propriii copii. Cristina crede că dacă am avea mai multă artă în viață am fi mai buni și am trăi o viață mai împlinită.

Ana Maria Calistru

Ana Maria Calistru

Psiholog clinician și psihoterapeut în supervizare, cu formare în analiză jungiană.
Sandplay terapeut, router ISST International Society for Sandplay.
Membră a Asociației Române de Psihologie Analitică și a Colegiului Psihologilor din România.
Psihoterapie individuală cu adulți, adolescenți și copii, psihoterapie de cuplu și de grup.
Dezvoltare personală și consiliere parentală.
Probleme de comunicare și relație, încredere in sine, anxietate, atacuri de panică, depresie, crize existențiale, tulburări psihosomatice.

Raluca Ciobanu

Raluca Ciobanu

Raluca Ciobanu este directorul educațional al echipei din SAGA Kid Domenii. Provenind dintr-o familie cu mulți dascăli, visul de a deveni învătătoare s-a concretizat pe undeva prin clasa a doua și deși toți profesorii doreau altceva pentru cariera ei, iată că se implinesc 14 ani de când nu s-a abătut de la propriul drum și a ales această meserie pentru că, așa cum afirmă, i se potrivește cel mai bine și nu ar dori să facă altceva. A ales domeniul educației pentru că este singurul care poate aduce schimbarea unei societăți, care este atât de provocator și care asigură o învățare și o dezvoltare personală pe tot parcursul vieții. ”Îmi place să văd în elevii mei viitorii profesioniști, artiști, inovatori, antreprenori și să îi insoțesc în drumul lor spre reușita personală.”

Spațiul SAGA Kid Domenii

Galerie SAGA Kid Domenii

Înscrieri

Cum să-ți înscrii copilul la SAGA Kid

Procedura de înscriere are câțiva pași simpli.

Sună pentru nelămuriri

 0743.266.500

Scrie-ne pentru informații

01.

Alege sediul SAGA Kid cel mai aproape de tine. Fie că e vorba de serviciu, casă sau de școala copilului, unul dintre sediile noastre îți poate fi la îndemână.

02.

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

03.

Urmează pașii stabiliți pentru înscriere și bucură-te de o experiență atent organizată și structurată!

Completează formularul de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre și despre programele SAGA Kid.

Alege locația preferată:

15 + 15 =

Copii

Școli

Locații

Personal calificat

Ținem legătura!

 

Telefon: 0743.266.500/ 0756.169.135

Email: contact@asaga.ro