Apariții în presă

Despre Programele SAGA sau cum schimbam lumea prin educatie

Asculta interviul cu Claudia Chiru la Radio 3Net

Vezi interviul pe: youtube.com
________________________________________________________

DASCĂLI CU HAR: CLAUDIA CHIRU

Diana Vasiliu este singurul terapeut acreditat Allen Carr din România, tehnica mondial recunoscută antifumat. Ea a primit propuneri de implicare în proiecte de mentorat, o inițiativă lăudabilă în domeniul educației din ziua de azi. După cum autoarea spune: „Mă bucur s-o am pe inițiatoarea programului de mentorat, Claudia Chiru, lângă mine. Iată mai jos un interviu pe care i l-am luat, din dorința de a face cunoscute eforturile ei și de a demonstra, încă o dată, că pădurea, pe lângă uscături (despre care aflăm non-stop), mai are și frumuseți nebănuite (despre care prea puțină lume vorbește).”

Citește mai multe pe: diana.urbankid.ro
________________________________________________________

Atelier de pizza si paste cu SAGA KID

Pe 1 iunie care e ziua copiilor SAGA Kid a avut o idee foarte cool sa cheme copiii sa faca pizza si paste la un restaurant adevarat, din centrul vechi. Mie imi place mult centrul vechi, ca sunt multe restaurant cu mancare si acolo am mancat eu un mega super hamburger (mami note: la Simbio ) si pe o strada da nu stiu care, este un nene care face scamatorii cu inghetata si e foarte tare (mami note: la Divan). Si tot acolo este si un restaurant care mie imi place foarte mult ca are mini caracatite prajite care sunt super (mami note: la Meze).

Citeste mai multe pe: FoodieFamily.ro
_______________________________________________________

Resursele umane sunt cele mai importante 

(interviu Claudia Chiru pentru revista online Elegantine)

Suntem conștienți de importanța educației în formarea noilor generații, dar adia atunci când devenim părinți, ne gândim serios la felul în care ne educăm copiii și cum creștem și noi pe lângă aceștia. Pe Claudia Chiru am cunoscut-o anul trecut, pe vremea în care abia inaugurase Școala Alternativă de Gândire Aplicată, un proiect ce s-a dezvoltat într-un an cât altele în trei. Dar și mai important, un proiect care te îndeamnă la analiză: “Cum îmi educ copilul?”

Citeste mai multe pe: www.elegantine.ro

_________________________________________________________