Claudia Chiru

Preambul

După toate seminarele pe care le-am condus sau la care am participat am primit din partea participanților cu care am interacționat întrebări legate despre cum pot lucra mai mult timp cu mine, cum pot învăța pas cu pas metodologia învățării experiențiale pe care eu o folosesc la clasă și cum o pot implementa imediat la clasa lor.

Mesajele au fost si despre cum putem sta împreună mai mult timp conectați într-un proces creativ, adaptat realității pe care o traversăm, să ne unim forțele fără să pierdem timpul. Și eu îmi doresc să colaborez cu colege care mă pot provoca să găsesc soluții noi, să creștem împreună, să ne adaptam mai bine contextului actual. Pentru că avem această oportunitate de a ne vedea din orice colț al țării, am conceput acest program la care vă invit să participați.

Învățarea în mediul virtual nu mai este o lecție teoretică de la școală, nici măcar o poveste, ea a devenit o realitate pentru care trebuie să ne pregătim, pe care o trăim zilnic.

Dacă e marți, e întâlnire cu Claudia Chiru!
Vă invit în fiecare marți la sesiuni de lucru cu mine în care timp de 2 ore (între 16:00-18:00) vom alege un subiect de sine stătător din programa școlară și îl vom detalia în întregime cu: obiective, metode, resurse, astfel încât peste această bază metodologică să se poată așeza orice conținut pe care trebuie să-l predăm la clasă.

Aceste sesiuni vor fi săptămânale, poate participa oricine își dorește să fie proactiv în activitatea sa, folositor ar fi să lucreze în educație.

După fiecare întâlnire vei ști:

– care sunt pașii unei lecții în mediul virtual, folosind conceptul „Blended learning” cu cea mai populară metoda de „Flipped classroom” și alte metode pe care le putem adapta la mediul virtual;

– care este lista cu resursele necesare unei lecții, vei învăța să le folosești pentru că eu deja le folosesc, așa că își voi arăta tot ce știu despre ele;

– să-ți construiești propriile modalități de evaluare;

– vei avea o schiță de lecție pentru următoarele zile.

Iată un exemplu de sesiune:

În planificare urmează „sunetul și litera M”/ “punerea în corespondență a unui cuvânt rostit cu imaginea potrivită”/”utilizarea cuvintelor noi în enunțuri adecvate”, așadar vom stabili obiectivele și pașii de urmat pentru a le atinge, vom alege reursele necesare, vom face organizarea clasei virtuale, vom construi momentele de evaluare, ținând cont de predarea conform conceptului „Blended learning” și a metodei „Flipped classroom” și a oricări metode pe care o considerăm eficiente.

Vei lucra efectiv alături de mine, astfel încât la final vei ști ce ai de făcut la clasa ta, când vei fi singur(ă). Menționez că acest ghid se poate adapta, edita, personaliza în funcție de tema pe care o predai la clasa ta și în funcție de vârsta copiilor, nu din prima zi sub formă de minune, ci după mai multe sesiuni în care vei avea răbdare și vei exersa. Vei beneficia de creativitatea, imaginația și abordarea mea inedită la clasă și vom construi un mediu bazat pe colaborare și feedback constant. Dincolo de beneficiile la care te poti gândi îmi doresc să ne bucurăm împreună de apartenența la un grup de lucru orientat spre adaptarea și dezvoltarea învățării noastre si a copiilor în mediul on-line.

Timpul meu este dedicat mai multor roluri pe care le am în viața de zi cu zi, voi aloca o parte din el acestui program doar cu varianta remunerată pentru că:

– nimic nu este apreciat corect dacă nu are un preț;

– implicarea voastră va fi completă, pentru că veți plăti;

– eu mi-aș pierde interesul, dacă pe termen lung nu aș avea niciun beneficiu material.

Am gândit un sistem de plată pe baza unui abonament lunar de patru sesiuni sau pe sesiune. Mi-am dorit să fie sustenabil pentru voi și să-mi ofere și mie motivația să dezvolt acest program pe termen lung.

Costurile sunt:

  • O sesiune – 120 de lei
  • Două sesiuni – 220 de lei
  • Patru sesiuni – 450 de lei

Iată link-ul pentru înscriere cu un formular pe care te rog să-l completezi și să alegi produsul dorit. Vei putea participa după efectuarea plății în contul menționat.

Prima sesiune gratuită va fi pe 8 septembrie în care voi prezenta planul pentru acest program și modul în care îl văd desfășurându-se pe termen lung, apoi începem oficial pe 15 septembrie și vom continua în fiecare marți.

Sesiunile vor fi pe zoom.us și veți primi ID-ul pe mail cu o zi înainte de începere.

Consultanță CTC by CC
Acesta este alt produs pe care l-am gândit, se poate materializa fie sub forma unei sesiuni, fie sub forma mai multor sesiuni de două ore personalizate unu la unu, la cerere, într-o zi aleasă de comun acord.

În cadrul acestor întâlniri vei lucra doar cu mine, vom face analiză și vom trasa o strategie pentru clasa ta, pentru nevoile copiilor și pentru nevoile tale. La final vei obține un plan doar al tău pe care îl vei putea implementa la clasa ta. Vei putea beneficia de orice material pe care l-am conceput eu pentru elevii mei și vei putea primi înregistrări în care vei urmări exact modul în care aplic eu ceva, orice te interesează, la clasa mea.

Prețul pentru această sesiune este de 500 de lei.

Sesiunile vor fi pe zoom.us și vei primi ID-ul pe mail cu o zi înainte de începere.

Iată link-ul pentru înscriere cu un formular pe care te rog să-l completezi și să alegi produsul dorit. Vei putea participa după efectuarea plății în contul menționat.

 

APARIȚII MEDIA by Claudia Chiru

”Lady Teacher” by Claudia Chiru

Lady Teacher by Claudia Chiru

Copii

Școli

Locații

Personal calificat

Ținem legătura!

Telefon: 0743.266.500/ 0756.169.135

Email: contact@asaga.ro