SAGA Kid Otopeni

Programe After School
Vreau să-mi înscriu copilul

Servicii

– Catering

Mesele sunt asigurate prin serviciul de catering de la Sapori di Casa.

– Transport

Asigurăm transportul în siguranță al copiilor de la școală la locațiile noastre cu ajutorul partenerilor de la firmele CSG BUS SRL și Lukadi Transport

–  SAGA Checklist

La finalul fiecărei săptămâni părintele primește SAGA Checklist, o monitorizare zilnică a comportamentului și a rezultatelor copiilor completată de profesorul coordonator.
Pe baza acestuia se fac planuri de acțiune acolo unde este cazul, părinții sunt permanent informați despre timpul petrecut de copil la SAGA și profesorul coordonator poate să realizeze în luna martie a anului școlar în curs evaluarea anuală a fiecărui copil.

– Limbi Străine

– Consiliere  psihopedagogică

Școli Deservite

Școlile cu care colaborăm la sediul nostru din Otopeni:

 • Liceul Jean Monnet
 • Școala nr. 7
 • Școala nr. 45
 • Școala Floreasca
 • ScoalaTimotei Cipariu
 • Școala Maria Rosetti
 • Școala Ioan Petrus din Otopeni

Dotări

Inovația în educație continuă! Pentru că vrem să fim aproape de toți elevii care vor să urmeze cursurile SAGA, am deschis un nou sediu în zona Otopeni. Noul sediu are plusul de experiență de la SAGA Kid Baba Novac și o echipă tânără și flexibilă care dorește să găsească soluții personalizate pentru fiecare familie. Integrarea copiilor într-un sistem global depinde foarte mult și de abilitățile de conversație în limbi străine, iar SAGA Kid Otopeni vine în întâmpinarea acestor provocări cu focusul pe activitățile experiențiale și lecțiile distractive de limba germană și engleză. SAGA Kid Otopeni dispune de:

  • 7 săli pentru activităţi – teme şi opţionale, săli în care copiii sunt împărţiţi pe categorii de vârstă şi clasă (PR, I-II, III-IV)2;
  • 1 Spaţiu comun de 60 m2 unde copiii se pot relaxa şi interacţiona;
  • 4 Băi (fete/băieţi);
  • 1 Spaţiu dedicat dezvoltării personale (împărţit pe grupe de vârstă)
  • 1 Sală de mese;
  • Spațiu pentru somn;
  • Curte amenajată pentru activități în aer liber;
  • Sală de media ce conţine un calculator – laptop cu wi-fi (folosit de către copii pentru internet reaserch pentru proiectele de antreprenoriat sub atenta supraveghere a coordonatorilor SAGA);
  • Smart TV;
  • Bibliotecă mobilă (cărţi pentru copii şi cultură generală);
  • Zone de relaxare.

Echipa SAGA Kid Otopeni

Claudia Chiru

Claudia Chiru

General Manager

Claudia Chiru este omul de la care a pornit ideea SAGA Kid care s-a materializat în 2019 în SAGA Tower – HUB Educațional.

Cu o perseverență uneori neverosimilă și cu o încredere de nezdruncinat în visul său, Claudia a reușit să creeze cel mai mare afterschool din România alături de echipa pe care și-a ales-o cu atenție și dedicare. SAGA Kid funcționează pe baza unei metodologii proprii, având misiunea de a fi o instituție educațională și un reper în ceea ce înseamnă educația de după scoală.
Împărțindu-și activitatea între școala de stat dimineața și afterschool după amiaza, Claudia găsește mereu creativitate și provocare în ceea ce face. Își dorește să schimbe felul în care educăm copiii și crede în viitorul acestora în România. Claudiei îi place să înoate și ori de câte ori poate își petrece timpul liber alături de familie.

Cristina Milicescu

Cristina Milicescu

Cristina Milicescu s-a alăturat echipei în 2015 când împreună cu Claudia Chiru a deschis SAGA Kid Primăverii.
A învățat toate procesele organizației, de la munca de șofer și cea de profesor până la cea de coordonator al centrului, ocupându-se îndeaproape de dezvoltarea și creșterea brandului.
În prezent este coordonatorul centrului Baba Novac, supervizând și franciza SAGA Kid Otopeni, părinții țin legătura cu ea pentru orice problemă întâmpină sau atunci când au nevoie de clarificări. Munca în domeniul educației a ajutat-o mult în dezvoltarea sa personală și mai ales în lucrul cu propriii copii. Cristina crede că dacă am avea mai multă artă în viață am fi mai buni și am trăi o viață mai împlinită.

Tatiana Spirca

Tatiana Spirca

Tatiana Spirca este profesor SAGA și primul nostru angajat la SAGA Kid Otopeni. O știam de mult, iar dragostea ei pentru copii nu ne era străină. Este atentă, responsabilă, calmă, întotdeauna gata să răspundă oricărei provocări.
Se ocupă de copiii SAGA Young, clasa I, și a făcut un obiectiv din a înțelege și trata fiecare copil diferit. Tatianei îi place să citească și una dintre cele mai mari bucurii pe care le are este să îi facă și pe copii să descopere minunata lume a lecturii. *Ceainăria cu povești*, un proiect pe care cu toții îl așteptăm, este conceput de ea, iar cei mici sunt încântați să le citească colegilor la o ceașcă de ceai.

Felicia Dumitru

Felicia Dumitru

Felicia Dumitru este inima, creierul și oxigenul de la SAGA Kid Otopeni, cum ne place nouă să îi spunem Responsabilului Administrativ. Știe tot ce se întâmplă, unde se întâmplă, când se întâmplă și este capabilă să prezinte un raport complet de activitate pentru fiecare copil în parte, în orice moment! Îi place bucuria cu care muncește, iar în timpul liber îi place să fie….. perfectă 🙂 

Monica Gheorghe

Monica Gheorghe

Monica Gheorghe este alături de echipa SAGA Otopeni încă de la deschidere și se ocupă de copiii de la pregătitoare, SAGA Cubs. Știe cât de importantă este această etapă și mai presus de orice înțelege că are un rol esențial în dezvoltarea și educația copiilor săi. Monica noastră este provocatoare, creativă, serioasă, realistă, pasionată de ceea ce construiește și puternică. Când are timp liber salvează planeta sau orice ființă vie care are nevoie de ajutor, o vorbă bună, un sfat.

 

Dana Mardale

Dana Mardale

Dana Mardale este mezina echipei noastre, ea este profesoară la pregătitoare, SAGA Cubs. S-a alăturat echipei în urmă cu un an și este încă studentă la psihologie. Cu pași timizi și cu încrederea acordată a prins curaj și a devenit profesoara în clasa căreia vor să fie toți. Este copilăroasă și are un fel aparte de a lucra cu copiii astfel încât aceștia nici nu știu când s-au terminat orele, temele, proiectele. În grupa Danei nu sunt copii care să nu participe la activități. În timpul liber îi place să facă prăjituri și să înoate.

Cristina Dumitrache

Cristina Dumitrache

Cristina Dumitrache este profesoară la clasa a II-a, SAGA Dreamers, din toamna anului 2019. Din ziua în care a terminat training-ul în metodologia SAGA și-a dat seama că a găsit job-ul perfect. Crede că nu este ușor să pregătești un copil, dar răbdarea și asumarea responsabilității te vor ajuta să îți atingi obiectivele. Este elegantă și mereu cu zâmbetul pe buze. Iubește Grecia și plimbările în aer liber alături de familie.

 

Mădălina Manea

Mădălina Manea

Mădălina Manea completează pleiada minunaților profi SAGA Kid Otopeni cu tenacitatea apei care sapă stânca, cu răbdarea și siguranța celui care știe exact cum și unde vrea să ajungă. Mădă, așa cum ne place să o alintăm, ne oferă zilnic demonstrația unui om complet devotat pasiunii sale, iar noi învățăm lecția admirației absolute. Este directorul educațional și profesor SAGA la clasa a III-a și a IV-a, SAGA Doers și Thinkers, iubește pictura și petrece cât mai mult timp alături de familia ei, atunci când poate.

 

Raluca Negara

Raluca Negara

Realistă și curajoasă, Raluca Negara este directorul SAGA Kid Otopeni.
Împreună cu sora sa Cristina Otea, conduce mai multe business-uri, coordonează peste 120 de angajați, iar de 2 ani este implicată 100% în proiectul SAGA Kid Otopeni.
SAGA KID este un vis împlinit, este mai mult decât o afacere, este o mare provocare, mai mare chiar decât preluarea și dezvoltarea firmelor familiei. În acest proiect este vorba despre viața, educația și viitorul copiilor noștri. O mare responsabilitate pe care are curajul să și-o asume.

 

Dan Motatu

Dan Motatu lucrează cu precizia unui ceasornicar elvețian. Este conștient de imensa responsbilitate pe care o presupune job-ul său. Să aduci copiii la after este de cele mai multe ori o misiune demnă de James Bond. Dar el știe exact cum să evalueze timpul și traficul și să fie la punctul de întâlnire exact la ora stabilită.
Dan mai știe să fie și autoritar atunci când “pasagerii“ sar peste reguli, pentru că fermitatea unui pedagog face parte din meseria lui.
Transportul copiilor este una dintre cele mai importante și mai grele misiuni într-un after, nu oricine poate!

 

Elenei Tila

Responsabilitatea Elenei Tila este de a asigura zilnic pregătirea claselor, a sălilor pentru activități și a spațiilor comune. Hărnicuță ca o furnicuță, în fiecare dimineață curăță, igienizează, spală și aerisește tot.
Elena știe tot despre flori, plante și animale, despre Tărâmul Anotimpurilor, Țara Vântului , sau vizuina vulpilor și a lupilor.
Toți avem nevoie de o Elena cu povești povestite și repovestite, cu o vorbă bună și o mângâiere pentru fiecare. Copiii au nevoie de multă iubire, una în plus este binevenită.

 

Galerie SAGA Kid Otopeni

Înscrieri

Cum să-ți înscrii copilul la SAGA Kid

Procedura de înscriere are câțiva pași simpli.

Sună pentru nelămuriri

 0743.266.500

Scrie-ne pentru informații

01.

Alege sediul SAGA Kid cel mai aproape de tine. Fie că e vorba de serviciu, casă sau de școala copilului, unul dintre sediile noastre îți poate fi la îndemână.

02.

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

03.

Urmează pașii stabiliți pentru înscriere și bucură-te de o experiență atent organizată și structurată!

Completează formularul de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre și despre programele SAGA Kid.

Alege locația preferată:

10 + 13 =

Copii

Școli

Locații

Personal calificat

Ținem legătura!

 

Telefon: 0743.266.500/ 0756.169.135

Email: contact@asaga.ro