Descriere

La  SAGA  Virtual  știm  cum  să  le  potolim părinților  dorul  de  școală!

SAGA Virtual este alternativa special construită ca urmare a tulburării vieții educaționale prin care am trecut si trecem toți.

Școala a fost închisă, locurile de joacă au fost închise, parcurile au devenit inaccesibile si azi sunt suprapopulate, SAGA Tower a fost închis o buna perioada de timp, așa că…ne-am reorientat și am pus la dispoziția copiilor și părinților programul nostru de învățare prin intermediul tehnologiei, cu profesorii cunoscuți, cu platforma Kinderpedia, sub denumirea SAGA Virtual – Afterschool on-line.

Toți copiii se văd, se aud în timp real, stau zi de zi cu un profesor de care au mari șanse să se atașeze într-o manieră constructivă, cu stilul căruia se vor obișnui și va fi o nouă oportunitate de creștere pentru ei, cu o interacțiune redusă, ce-i drept, însă mereu aproape de programele și de activitățile cu care v-am obișnuit deja. Suntem forțați să ne adaptăm zilei de azi, o zi care nu seamănă deloc cu cea de ieri, o zi în care suntem puțin mai sătui de stat în casă, fără prieteni, fără colegi, fără viața socială, însă alături de provocările pe care deja consacrații profesori SAGA știu să le pregătească pentru a le bucura și seduce auzul și văzul copiilor.

Ce  facem  concret?

Facem teme împreună, cu ghidaj prin întrebări ajutătoare și explicații conexe, facem gândire aplicată prin provocările pe care le lansăm, facem conversație și reflecție și mai facem tururi virtuale prin muzee din China, istoria caligrafiei, mirajul vikingilor, dezbateri incendiare, manualități magice și povești matematice buclucașe.

Ce  va  însemna SAGA  Virtual  pentru  tine?

Dacă ești copil, îți vei menține rutina cu care ai fost obișnuit și care ți-a asigurat un cadru ferm pentru dezvoltarea ta, într-un mediu liber, cu reguli, drepturi și obligații, îți vei face temele alături de profesori care îți vor vorbi cald, calm și pe înțelesul tău, te vei distra și vei afla multe informații noi, e posibil să-ți găsești și noi parteneri pentru Fortnite.

Dacă ești părinte, vei putea respira, dacă și doar dacă îți dorești să faci acest lucru și ești pregătit să susții autonomia despre care știi că îi face mult bine copilului tău. De asemenea, îi vei permite/le vei permite copilului/copiilor tău/tăi să facă un pas în viitor, spre viitor, acest duș tehnologic aduce beneficii de care se vor bucura pentru tot restul vieții.

În încheiere, ținem să te asigurăm că la SAGA Virtual știm cum să le potolim părinților dorul de școală!

Înscrieri

Cum să-ți înscrii copilul la SAGA Kid

Procedura de înscriere are câțiva pași simpli.

Sună pentru nelămuriri

 0743.266.500

Scrie-ne pentru informații

01.

Alege sediul SAGA Kid cel mai aproape de tine. Fie că e vorba de serviciu, casă sau de școala copilului, unul dintre sediile noastre îți poate fi la îndemână.

02.

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

03.

Urmează pașii stabiliți pentru înscriere și bucură-te de o experiență atent organizată și structurată!

Completează formularul de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre și despre programele SAGA Kid.

Alege locația preferată:

3 + 13 =

Copii

Școli

Locații

Personal calificat

Ținem legătura!

 

Telefon: 0743.266.500/ 0756.169.135

Email: contact@asaga.ro