Cine Suntem?

Despre SAGA KID
Cursurile NoastreProgramele Noastre
Misiunea Noastră

SAGA Kid = Şcoala Alternativă de Gândire Aplicată

SAGA Kid este o alternativă complementară care vine în întâmpinarea nevoilor părinților cu un program educațional axat pe nevoile copiilor, conform stadiilor de dezvoltare, autonomiei, contextului social și emoțional. Funcționează pe baza unui Manual de Calitate pentru afterschool scris de profesor pentru învățământ primar Claudia Chiru, fondatoarea SAGA Kid, cu standarde de performanță și proceduri interne. Este un program complex și complet, care evoluează și se îmbunătățește zilnic, singurul din România de acest gen și asta ne obligă să continuăm în aceeași manieră.

SAGA Kid este o școală pentru viață pentru că le dezvoltăm copiilor abilități care să îi ajute, dincolo de zona academică, aceștia devin autonomi, știu să-și controleze emoțiile.

Suntem o echipă formată din profesionişti care au planuri mari pentru sistemul educațional din România!

SAGA Baba Novac

0743.266.500 / 0756.169.135

 contact@asaga.ro

 Câmpia Libertății nr.44, sector 3

SAGA Otopeni

0728.269.414

 contact@asaga.ro

 Str. Ion Creangă nr.5, Otopeni

Locațiile Noastre

Oferim un mediu de creștere și formare pentru copiii noștri

Educația experiențială este pilonul de bază in activitatea noastră sustinuta de o planificare anuala cu proiecte atractive și interesante, care oferă posibilitatea copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani să-și dezvolte aptitudinile şi talentele personale. La finalul acestor cursuri, copiii SAGA Kid vor şti ce aptitudini au dobândit, ce le place şi ce îşi doresc să facă în viitor.

Ne antrenăm periodic prin exerciții de evacuare în situații de urgență

Viziunea Noastră

Educăm profesioniștii de mâine

Educăm gândirea aplicată

Creativitatea ne caracterizează și introducem un concept inedit de învățare, bazat pe dezvoltarea gândirii aplicate și învățarea experiențială, orientat spre menținerea sănătății emoționale a copiilor și spre obţinerea unor performanţe şcolare ridicate

Activitățile sunt gândite atât pentru progresul academic al viitorului adult educat și productiv, cât și pentru dezvoltarea sănătoasă și emoțională a unui individ frumos, cu principii și modele în viață.

Punem accentul în egală măsură pe dezvoltarea capacităților analitice și creative, învățându-i pe copii să pună sub semnul întrebării soluțiile clasice, încurajându-i totodată să descopere și să înțeleagă metodele și logica din spatele rezolvării problemelor.

Schimb internaţional de experienţă  

Entuziasmul molipsitor pentru îmbunătățirea educației românești se extinde la nivel internațional prin schimburi de experiență!

SAGA Oxford este cel mai nou proiect care oferă copiilor oportunitatea de a învăța alături de elevii din Oxford, Marea Britanie și de a-și dezvolta capacitățile de integrare și adaptare într-un mediu internațional.

Copiii SAGA au ocazia:

  • Să participe la un schimb cultural;
  • Să exerseze limba engleză într-un context internațional;
  • Să dezvolte respectul și acceptarea față de punctul de vedere al altora;
  • Să trăiască o aventură de neuitat într-o țară străină.

Ce Spun Părinții Despre SAGA KID

Mirela Ion

La SAGA Kid, fiica mea își petrece timpul într-un mod util și plăcut; pe lângă faptul că este supravegheată la teme, învăță multe alte lucruri interesante. Bravo, SAGA Kid!

Anna Maria Popa

Suntem foarte încântați de tot ce ne oferă SAGA Kid. Fetița noastră învață zilnic ceva nou și mereu e fericită când ajunge acasă, mare lucru în ziua de azi

Oana

„ Îmi place mult, mami” – acestea au fost primele cuvinte ale puștiului meu după prima zi la After și aveam atâtea emoții. Cu toate că în perioada vacanței ar fi putut sta o perioadă cu bunica, nici n-a vrut să audă că ar putea să lipsească, atmosfera este atât de frumoasă și veselă, încât îl înteleg.
Am paticipat la o ședință de prezentare a opționalului MindLab și vă pot spune că este fantastic, pe lângă faptul că am plecat relaxată și veneam după o zi „specială” la muncă, am înțeles cât de mult dezvoltă capacitatea de gândire a copilului.

Am fost tare mândră și impresionată când mi-a aratat husa pentru tabletă cusută de mânuțele lui la opționalul de creație și design.

Acum că a-nceput școala, sunt mulțumită că la After își face temele și știu că este atent supravegheat.

Pentru orice părinte esențial este copilul și cerințele lui, acum sunt liniștită deoarece știu că în timpul zilei copilul meu este în siguranță, îngrijit, supravegheat și vesel.

Bravo Saga Kid!

Ruxandra Tănase, mama Anei

Ana merge la SAGA Kid de un an și jumătate. I-a fost dificilă tranziția de la grădiniță la școală și apoi la after. La SAGA, Ana a fost încurajată să fie independentă, să aibă încredere în ea. Este locul unde Ana se simte confortabil și în siguranță. Așteaptă cu nerăbdare după-amiezele de vineri pentru SAGA Movie, presărate cu muuult popcorn. Este mereu curioasă să afle cine este cititorul săptămânii, dornică să câștige din nou creionul. Pentru că da, la SAGA, copiii citesc cărți. Copiii sunt implicați în nenumărate activități, își fac temele, se recreează, ies în parc. Își iau masa într-o cantină minunată.

Personalul SAGA este alcătuit din oameni dedicați, profesioniști, empatici. Mereu acolo să te ajute, să te asculte, să îți explice. Comunicarea nu este una anevoioasă.

Noi suntem tare mulțumiți de acest loc și îl vom recomanda de fiecare dată cu inima deschisă!

Veronica Dragomir

Sincer, initial, noi am ales acest afterschool pentru ca ne-au placut oamenii SAGA – oameni blanzi care vorbesc cu blandete despre copii, dar in acelasi timp avand un plan ferm pentru dezvoltarea lor.

Sigur ca, pe parcurs, m-au incantat multe lucruri si am descoperit cu mare placere ca feedback-ul / comunicarea permanente sunt incurajate si astfel nu ramane nimic nerezolvat sau incert.

Daca as puncta, as avea multe lucruri de spus, dar as sublinia in cazul nostru :

– faptul ca aveti o tema pe care o urmariti pe parcursul anului, picurand cate putin in fiecare zi informatii pe care copiii le asimileaza prin joaca;

– faptul ca sunteti atenti si noi suntem la curent cu emotiile / plusurile / minusurile / activitatile copilului si faptul ca sugerati si solutii/metode de imbunatatire;

– faptul ca respectati dorintele copiilor si le raspundeti la intrebari / solicitari;

– faptul ca joaca in aer liber ocupa mare parte din timpul petrecut la after;

– faptul ca e incurajata joaca/activitatea libera, nestructurata.

Foarte important: in fiecare zi, Felix da o nota pentru cum s-a simtit pe parcursul zilei la afterschool. Asta pentru ca la inceput a fost reticent (e adevarat ca au fost multe schimbari la inceputul anului scolar) si nu va ascund ca am pornit de la nota 0. Ce mi-a dat intr-adevar incredere ca am ales bine pentru copilul nostru a fost faptul ca ati reusit sa « luati » nota 10 intr-un timp relativ scurt de la Felix (care e destul de sever cu notele J).

Keep up the good work!

Mihaela Glodariu

Tom este la SAGA de mai putin de o luna, dar este foarte incantat. Invariabil raspunsul la intrebarea mea “Cum a fost ziua ta?” incepe cu “La SAGA am…” Dupa cum imi spune, scoala este ok, dar SAGA este locul unde ii place cel mai mult. Imi arata materialele facute, imi povesteste ce se intampla acolo.

Ca parinte, SAGA imi ofera increderea ca Tom este intr-un mediu in care este incurajat sa afle lucruri noi, sa socializeze, sa devina independent. Echipa dvs. inspira foarte multa incredere, toti sunt foarte profesionisti si prietenosi.

Mult succes in continuare!

Roxana Cristea Turbatu

O recomand cu încredere, un loc din care Stefi nu vrea să plece și inventează zilnic tertipuri pentru a amâna momentul plecării.

Gina Pop

Țin să vă mulţumesc pentru răbdarea, înţelegerea şi bunătatea cu care i-aţi înconjurat pe Alexandra şi Tudor, pentru informaţiile şi cunoştinţele generale învăţate în fiecare zi de când sunt la SAGA Kid Afterschool. Mulţumesc mult şi pentru liniştea noastră zilnică, a adulţilor.

Mihaela Tatu

Alessia se simte extraordinar la Saga. Este întâmpinată mereu cu zâmbetul pe buze şi se simte în largul ei alături de doamnele care se ocupă cu drag de fiecare în parte şi alături de colegi. Revine acasă veselă, îmi povesteşte ce exprimente au făcut, cum s-au distrat şi ce au mâncat, desigur. Suntem foarte încântaţi că face parte din acest grupuleţ de omuleţi veseli înconjurat de atenţia şi afecţiunea unor doamne deosebite. Sunteţi minunaţi!

Ciprian

Îţi mulţumim şi pe această cale pentru oportunitatea deosebită pe care a avut-o Rareş de a lua contact direct cu …o altă lume.

Punctul cel mai tare al programului cred că a fost abordarea călătoriei ca pe o experienţă permanentă de învăţare, de la organizare, lucru în echipă sau autocontrol, la interacţiunea cu alte locuri, culturi şi oameni. E mare lucru că aţi avut şi timp de a reflecta şi de a dezbate experienţele atât de diverse şi că, încă de la revenirea în ţară, copiii noştri să demonstreze că au căpătat noi repere, noi perspective de a privi unele lucruri şi noi deprinderi de viaţă!

Ştim cât e de greu să nu fii atâtea zile în sânul familiei (copii şi adulţi deopotrivă J) însă ne-am bucurat să vedem că această perioadă nu a trecut chiar atât de greu pe cât de închipuiam şi că mica echipă care a plecat spre Oxford s-a sudat foarte repede! Faptul că noile tehnologii şi internetul au fost folosite din plin pe noi ne-a ajutat foarte mult…îţi mărturisim că şi noi am avut în fiecare seară câte o şedinţă de parcurs agenda zilei respective!

Mădălina Jurubiţă

O echipă de oameni minunaţi, profesionişti, care pun mult suflet, experienţă şi cunostinţe în toate activităţile desfaşurate! Nu poate fi ceva mai mai bun pentru copiii noştri decât oportunitatea de a întâlni astfel de oameni.
Rămâneţi la fel.
Cu mult drag!

Luminita Laban, mama lui Matei

Este locul unde Matei merge cu încredere, unde și-a făcut prieteni noi, unde descoperă lucruri noi și învață dragostea pentru lectură. SAGA este locul unde oamenii sunt deschiși la nou, unde copilul este ascultat și devine independent și mai ales învață să lucreze în echipă. SAGA nu este doar un after unde copiii merg să își facă temele, este a doua casă pentru copii.

Mulțumim SAGA!

Gina Balas

Nepoțelul meu este foarte încântat de SAGA Kid, în fiece weekend îmi povestește cu mare drag de ce a făcut în timpul săptămânii la After. M-am bucurat să descopăr că la SAGA Kid primează calitatea și pe primul loc este grija pentru copii. Ca bunică, vă mulțumesc din suflet că reușiți să fiți profesori, sfătuitori, părinți, susținători, îndrumători și cei mai buni prieteni de joacă ai nepoțelului meu.

Larisa Frunză

SAGA Oxford pentru Andrei a fost o experienţă foarte frumoasă sau cum spune el: “cea mai tare din viaţa lui!”

I-a plăcut foarte mult, a venit foarte încântat de acolo: de vizitele la muzee, de excursiile în Londra şi pe râul Tamisa, de şcoala unde a învăţat timp de o săptămână, de copiii foarte prietenoşi şi respectuoşi, de  cât de civilizaţi şi drăguţi sunt oamenii de acolo, de natura verde, de arhitectura caselor şi nu în ultimul rând de persoanele cu care şi-a petrecut tot acest timp: de Rareş – un băiat educat şi foarte prietenos, Anais – o fetiţă drăguţă , Eglantina – o doamnă drăguţă şi plăcută şi doamna Chiru – o doamnă de la care are foarte multe de învăţat, cu multă răbdare şi implicare în tot ceea ce face. Acestea sunt impresiile care mi le-a împărtăşit Andrei.

Impresia noastră este că a fost o experienţă foarte binevenită pentru el, a venit puţin schimbat, mai responsabil, mai liniştit, cu cuvinte noi în limba engleză şi cu multe informaţii noi despre tot ce a văzut şi învăţat acolo.

În concluzie a fost o experienţă MINUNATĂ!!!

Vă mulțumim că aţi avut curajul să plecaţi cu copiii noştri tocmai în Oxford, să aveţi grijă şi să vă ocupaţi frumos de ei. Abia aşteptăm următoarea plecare!

Mircea Andrus

Am avut norocul de a cunoaște trei doamne deosebite și de a descoperi un loc cu totul special: SAGA Kid. Un loc în care băiețelul meu este în siguranță, este ajutat să-și descopere și dezvolte aptitudinile, un loc minunat în care granișa dintre „a învăța-a înțelege-a te juca” devine o plăcere pentru copii. Foarte rar se mai întâmplă, în ziua de azi, să întâlnești oameni față de care să ai doar admirație și cuvinte de laudă: FELICITĂRI SAGA KID!

Copii

Școli

Locații

Personal calificat

Ținem legătura!

 

Telefon: 0743.266.500/ 0756.169.135

Email: contact@asaga.ro