Despre noi

SAGA Kid (Şcoala Alternativă de Gândire Aplicată) este o școală alternativă dedicată îmbunătățirii activităților educative care contribuie la dezvoltarea armonioasă a copilului tău și a viitorului adolescent. Gestionarea eficientă a timpului, aplicarea teoriei în practică și dezvoltarea gândirii aplicate par noțiuni potrivite pentru un adult dar, dacă acestea sunt deprinse din copilărie, au puterea de a transforma succesul într-o constantă în viața copilului tău.

Suntem o echipă formată din profesionişti care au planuri mari pentru sistemul educațional din România!

copil-pe-nor

Ce oferim?

Educația experiențială este pilonul de bază pentru activitatea noastră care cuprinde cursuri opționale, atractive și interesante și care oferă posibilitatea elevilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani să-și dezvolte aptitudinile şi talentele personale. La finalul acestor cursuri, copiii SAGA Kid vor şti ce aptitudini au dobândit, ce le place şi ce îşi doresc să facă în viitor.

comp3

Educăm gândirea aplicată

Creativitatea ne caracterizează și introducem un concept inedit de învățare, bazat pe dezvoltarea gândirii aplicate și învățarea experiențială, orientat spre menținerea sănătății emoționale a copiilor și spre obţinerea unor performanţe şcolare ridicate

Activitățile sunt gândite atât pentru progresul academic al viitorului adult educat și productiv, cât și pentru dezvoltarea sănătoasă și emoțională a unui individ frumos, cu principii și modele în viață.

Punem accentul în egală măsură pe dezvoltarea capacităților analitice și creative, învățându-i pe copii să pună sub semnul întrebării soluțiile clasice, încurajându-i totodată să descopere și să înțeleagă metodele și logica din spatele rezolvării problemelor.

Schimb internaţional de experienţă  

Entuziasmul molipsitor pentru îmbunătățirea educației românești se extinde la nivel internațional prin schimburi de experiență!

SAGA Oxford este cel mai nou proiect care oferă copiilor oportunitatea de a învăța alături de elevii din Oxford, Marea Britanie și de a-și dezvolta capacitățile de integrare și adaptare într-un mediu internațional.

Copiii SAGA au ocazia:

  • Să participe la un schimb cultural;
  • Să exerseze limba engleză într-un context internațional;
  • Să dezvolte respectul și acceptarea față de punctul de vedere al altora;
  • Să trăiască o aventură de neuitat într-o țară străină.

Vă invităm să ne fiți alături în această minunată experiență! Pentru orice fel de întrebări, vă stăm la dispoziție la adresa contact@sagakid.ro și la numerele de telefon 0756 169 135 sau 031 429 00 47.