SAGA Café

SAGA BISTRO
SAGA BISTRO
SAGA BISTRO
SAGA BISTRO

Bine ai venit la SAGA Café !

SAGA Cafe este o adăugare naturală a Hub-ului Educațional SAGA Tower, fiind creat din aceeași dragoste pentru educație și artă, combinate cu nevoia unui spațiu cald și primitor de socializare, în care oamenii se pot aduna, învăța și se pot inspira la o ceașcă excelentă de cafea de specialitate.

Menținem standarde înalte în tot ceea ce facem, iar SAGA Cafe nu face excepție. De la achiziționarea celor mai bune boabe de cafea, la asigurarea unui mediu curat și primitor, scopul nostru este de a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru toți cei care ne trec pragul.

Înțelegem importanța comunității și ne străduim să cultivăm un sentiment de apartenență în cadrul cafenelei noastre. Fie că este vorba de organizarea de evenimente, participarea la inițiative locale sau pur și simplu oferirea unui mediu prietenos și primitor, credem că aducerea oamenilor împreună în jurul unei căni de cafea poate avea un impact pozitiv profund.

Scopul nostru este de a oferi o experiență cu adevărat excepțională cu cafea, care să educe, să îmbunătățească și să aducă oamenii împreună. Suntem angajați să menținem standardele noastre înalte, să promovăm educația și să îmbunătățim calitatea vieții pentru toți membrii din comunitatea noastră.

. . .

. . .

Mai mult decât o cafenea

Datorită atmosferei vesele dar și propice productivității, SAGA Cafe este un spațiu multifuncțional alternativ, ideal atât pentru momentele de respiro de la rutina zilnică, cât și pentru studiu, lucru sau organizarea de evenimente, precum training-uri, workshop-uri sau ateliere de lectură. Pentru zilele în care ești ,,pe fugă’’, o cafea ready-to-go și un zâmbet larg te așteaptă negreșit. Fie că locuiești sau lucrezi în zonă și te afli în căutarea unei cafele de specialitate la prețuri rezonabile, fie că ești un student sau ai un business la început de drum, fie că ești un antreprenor consacrat care crede în puterea educației și inovației sau pur și simplu o persoană căreia îi place să învețe lucruri noi în fiecare zi, la SAGA Cafe vei găsi un colț de inspirație!

. . .

Avem și cafea… calitate clasa I!

Comunitatea este totul pentru noi și abia așteptăm să te vedem la o ceașcă de cafea de origine etiopiană, considerată una dintre cele mai bune din lume.

Cafeaua Kune este un tip de cafea cultivat în regiunea Kune din Etiopia, cunoscută pentru producerea de boabe de înaltă calitate și profilul său de aromă unică și complexă. Kune provine din limba esperanto și înseamnă „împreună”. Împreună în fiecare zi prin experiența unei cafele proaspăt prăjite.

Cafeaua cultivată în Kune este de obicei sălbatică și organică și este cunoscută pentru notele luminoase, fructate și florale. Profilul de aromă al cafelei Etiopia Kune este adesea descris ca având note de afine, mure și lămâie. Are o solubilitate ridicată, ceea ce ne ajută să obținem în ceașcă o cafea cu corp mediu-ridicat, cu note clare de cacao și ciocolată și un iz de fructe uscate. Aciditatea este fină, aproape absentă, ceea ce îl face ideal pentru un espresso corpolent sau pentru un cappuccino dulce.

Dacă ești în căutarea unei cafele de înaltă calitate, cu o aromă strălucitoare și fructată, cafeaua Etiopia Kune merită încercată. Cu o rețetă de prăjire adaptată special pentru fiecare lot, aduce un strop de perfecțiune în ceașca fiecărui iubitor de cafea.

. . .

. . .

 

🧭 Locația este disponibilă și aici (CLICK) – SAGA Tower, Câmpia Libertății, 44, sector 3, București.

📞  Pentru mai multe detalii, contactează-ne la 0743 246 466.

MENIU

Dacă dorești să ne treci pragul, îți sugerăm să consulți și meniul digital.

Te așteptăm cu drag în fiecare zi!