Programe SAGA KID

SAGA Before School

Nici nu ne dăm seama când trece timpul și vine momentul când viitorii liceeni trebuie să facă alegeri importante după testarea națională. Cum ar fi ca aceștia să reușească să descopere din timp drumul pe care doresc să meargă? Cum ar fi ca un profesor bun să identifice lacunele pe care le are fiecare elev și să ofere o soluție în modul cel mai accesibil și agreat de către adolescent?

SAGA After School

SAGA Kid Afterschool îţi oferă soluţia optimă pentru dezvoltarea armonioasă a copilului tău. Suntem o echipă formată din profesionişti, ce vine în întâmpinarea ta cu un concept inedit de învăţare în România. Programul de învățare experiențială este bazat pe dezvoltarea gândirii aplicate şi orientat spre menținerea sănătății emoționale a copiilor.

SAGA de Vară

Ideea de ne a muta pe Marte este explorată de oamenii de știință de multă vreme, aceștia caută serios soluții alternative atunci când viata pe Pământ s-ar putea să nu mai ofere suficiente resurse. Tema propusă de noi, “Colonizarea planetei Marte”, înseamnă exersarea gândirii anticipative și critice, a perspicacității, a creativității și imaginației. 

SAGA Virtual

Educația este o slujbă cu normă întreagă, iar noi ne adaptăm situațiilor speciale!

Am conceput proiectul SAGA Virtual pentru momentele când elevii nu pot veni la școală sau la afterschool, dar vor sa țină pasul cu colegii lor. Programul pilot a fost implementat cu succes și se desfășoară în prezent pentru copiii din ciclul primar.

SAGA Oxford

Acest proiect internațional s-a născut din nevoia de a schimba modalitatea prin care informațiile ajung la copiii cu care lucrăm. Metoda de lucru experiențială a devenit mai aplicată din convingerea că astfel noțiunile se întipăresc mai bine în memorie.

SAGA Weekend

Dacă în timpul weekend-ului aveți un program încărcat seara sau, pur și simplu, copilul dumneavoastră are nevoie de petrecerea timpului liber în mod productiv și distractiv, vă invităm să îl înscrieți la programul nostru de weekend. Prin programul SAGA Weekend ne distrăm aplicând practic și ingenios teoria pe care o învățăm la cursuri. 

SAGA Online School

Bucureștiul este în scenariul galben, cel hibrid, compus din școala on-line și școala în mediul fizic. SAGA Kid vă propune un program personalizat în care copilul poate veni de dimineața de la ora 7.50 la sediul SAGA pentru a desfășura școala on-line (cu echipamentul necesar dat de acasă) și apoi să rămână la programul de afterschool (teme, activități, masă și socializare) împreună cu ceilalți copii.

SAGA All In

SAGA All In înseamnă:

  • școală on-line asistată de un profesor SAGA cu care copilul se va putea consulta pe aspecte legate de școală;
  • mediu special amenajat pentru desfășurarea orelor în sistem virtual;
  • socializare cu alți copii în pauze într-un mediu care respectă regulile de distanțare fizică;
  • resurse educaționale pentru proiectele școlare;
  • imprimantă și copiator, rețea wifi;

Vezi și cursurile opționale SAGA Kid

Odată ce ai ales programul preferat, verifică și lista cursurilor opționale. Fă alegerea potrivită pentru copilul tău!

CursuriContact

Copii

Școli

Locații

Personal calificat

Ținem legătura!

 

Telefon: 0743.266.500/ 0756.169.135

Email: contact@asaga.ro