Programe

Programul SAGA Kid Beforeschool a apărut din nevoia elevilor care învaţă după-amiază de a se bucura de cursuri creative şi interactive.

Nici nu ne dăm seama când trece timpul și vine momentul când viitorii liceeni trebuie să facă alegeri importante după testarea națională. Cum ar fi ca aceștia să reușească să descopere din timp drumul pe care doresc să meargă? Cum ar fi ca un profesor bun să identifice lacunele pe care le are fiecare elev și să ofere o soluție în modul cel mai accesibil și agreat de către adolescent?


SAGA Kid Afterschool îţi oferă soluţia optimă pentru dezvoltarea armonioasă a copilului tău.

Suntem o echipă formată din profesionişti, ce vine în întâmpinarea ta cu un concept inedit de învăţare în România, bazat pe dezvoltarea gândirii aplicate şi orientat spre obţinerea unor performanţe şcolare ridicate. Starea de bine a copilului tău se datorează în mare parte programului armonios pe care îl urmează. Școala, activitățile extracuriculare și timpul liber sunt mediile unde copilul învață, se joacă și se dezvoltă.


Îţi lansăm o nouă provocare, SAGA de Vară!

Te invităm să ne bucurăm împreună de atmosfera de vacanţă prin intermediul atelierelor creative şi a jocurilor dinamice, special create pentru a învăţa lucruri noi. Ne-am propus ca şi în perioada vacanţei de vară să-i ţinem motivaţi pe copii, continuând în egală măsură atât procesul de dezvoltare personală cât şi cel de dezvoltare a aptitudinilor prin intermediul programului de baza si a opţionalelor.


SAGA Virtual Homework

Educația este o slujbă cu normă întreagă, iar noi ne adaptăm situațiilor extraordinare. De aceea am conceput proiectul special SAGA Virtual pentru momentele când elevii nu pot veni la școală. Programul pilot a fost implementat cu succes și se desfășoară în prezent pentru copiii din ciclul primar.


SAGA Grown-up

Ca adulți jonglăm zilnic cu diferite roluri sociale fiind pe rând angajați sau manageri, părinți sau soți. Implicarea activă a părinților în relația cu cei mici joacă un rol esențial în viața acestora, oferindu-le căldura, ghidarea și modelul de care au nevoie pentru a se dezvolta sănătos. Timpul petrecut alături de cei mici este extrem de important în dezvoltarea fizică și emoțională a acestora. Părinții devin astfel suport și prieteni pentru copiii lor. Joaca este descrisă adesea ca o activitate prin care simțim că trăim și reprezintă în mod simultan o sursă de relaxare și de stimulare atât a creierului cât și a corpului. Cu toate acestea, majoritatea uită frecvent de acest lucru și de faptul că jocul nu este un lux destinat doar copiilor, ci o necesitate. Saga Grown-up însumează o serie de activități și evenimente dedicate atât celor mari cât și celor mici pentru a facilita o mai bună comunicare părinte-copil. Activitățile vor cuprinde joaca, sfaturi privitoare la o alimentație sănătoasă, abordarea potrivită pentru educația sexuală a copiilor, cum să discuți cu cei mici și multe altele.


SAGA Oxford

Acest proiect internațional s-a născut din nevoie de a schimba modalitatea prin care informațiile ajung la copiii cu care lucrăm. Metoda de lucru experiențială a devenit mai aplicată din convingerea că astfel noțiunile se întipăresc mai bine în memorie.


În weekend ne distrăm aplicând practic şi ingenios teoria pe care o învăţăm la cursuri.

Când vremea frumoasă ne permite, ieșim în curte sau în parc și dăm frâu liber imaginației. Dacă în timpul weekend-ului aveți un program încărcat seara sau, pur și simplu, copilul dumneavoastră are nevoie de petrecerea timpului liber în mod productiv și distractiv, vă invităm să îl înscrieți la programul nostru de weekend.