SAGA Kid Baba Novac

Programe After School
Vreau să-mi înscriu copilul

Servicii

– Catering

Mesele sunt asigurate prin serviciul de catering de la Sapori di Casa.

– Transport

Asigurăm transportul în siguranță al copiilor de la școală la locațiile noastre cu ajutorul partenerilor de la firmele CSG BUS SRL și Lukadi Transport

–  SAGA Checklist

La finalul fiecărei săptămâni părintele primește SAGA Checklist, o monitorizare zilnică a comportamentului și a rezultatelor copiilor completată de profesorul coordonator.
Pe baza acestuia se fac planuri de acțiune acolo unde este cazul, părinții sunt permanent informați despre timpul petrecut de copil la SAGA și profesorul coordonator poate să realizeze în luna martie a anului școlar în curs evaluarea anuală a fiecărui copil.

– Limbi Străine

– Consiliere  psihopedagogică

Școli Deservite

Școlile cu care colaborăm la sediul nostru din Baba Novac:

 • Școala nr. 49 – Strada Vatra Luminoasă 99
 • Școala nr. 52 – Școala Gimnazială Iancului, Bulevardul Pache Protopopescu 50
 • Școala nr. 56 – Bulevardul Pache Protopopescu 109A

 • Școala nr. 58 – Școala Gimnazială Petre Ghelmez, Strada Pescărușului 124

 • Școala nr. 70 – Școala Gimnazială “Cezar Bolliac”, Intrarea Țiglina 37

 • Școala nr. 75 – Școala Gimnazială Leonardo da Vinci, Strada Gheorghe Petrașcu 55

 • Școala nr. 80 – Calea Dudești 191

 • Școala nr. 86 – Intrarea Reconstrucției 6A

 • Școala nr. 88 – Strada Odobești 3

 • Școala nr. 89 – Școala Gimnazială Nicolae Labiș, Strada Firidei 2

 • Școala nr. 195 – Strada Lunca Bradului 2

 • Școala nr. 196 – Școala Gimnazială Federico Garcia Lorca, Strada Cozla 1

 • Școala nr. 199 – Școala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”, Bd. Nicolae Grigorescu 14

 • Școala Spectrum Pallady – Str. Balta Albina nr. 9

Dotări

SAGA Tower se află în zona Baba Novac și se află într-o clădire nouă de 750 mp, mai precis pe strada Câmpia Libertății nr. 44, unde am creat un Hub Educațional pentru copii. Acest hub este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani și conține programul nostru de afterschool deja cunoscut, program de before-school, cursuri și ateliere pentru copii în weekend.

Clădirea este amenajată printr-o investiție semnificativă, decorată cu motive tradiționale românești reinterpretate, spațiile pentru copii sunt gândite astfel încât fiecare să-și găsească un loc în care să studieze, să se liniștească, să citească, să se joace, să participe la ateliere sau să socializeze cu prietenii.
SAGA Tower cuprinde:
3 etaje pe care copiii sunt organizați astfel: clasa pregătitoare cu clasa I pe etajul I, clasa a doua și clasa a treia pe etajul II, clasa a treia și clasa a patra pe etajul III;
parterul unde se află amfiteatrul în care copiii își prezintă proiectele;
nivelul -1 unde se află sala de mese, bucătăria și vestiarele;
pe fiecare etaj se află o bibliotecă, un SMART TV, materiale educative și jucării, mese și scaune pentru efectuarea temelor și pentru activitățile de după-amiaza;
spațiul de relaxare există în fiecare perimetru în care profesoara împreună cu grupa ei își desfășoară activitatea.

Echipa SAGA Kid Baba Novac

Claudia Chiru

Claudia Chiru

General Manager

Claudia Chiru este omul de la care a pornit ideea SAGA Kid care s-a materializat în 2019 în SAGA Tower – HUB Educațional.

Cu o perseverență uneori neverosimilă și cu o încredere de nezdruncinat în visul său, Claudia a reușit să creeze cel mai mare afterschool din România alături de echipa pe care și-a ales-o cu atenție și dedicare. SAGA Kid funcționează pe baza unei metodologii proprii, având misiunea de a fi o instituție educațională și un reper în ceea ce înseamnă educația de după scoală.
Împărțindu-și activitatea între școala de stat dimineața și afterschool după amiaza, Claudia găsește mereu creativitate și provocare în ceea ce face. Își dorește să schimbe felul în care educăm copiii și crede în viitorul acestora în România. Claudiei îi place să înoate și ori de câte ori poate își petrece timpul liber alături de familie.

Cristina Milicescu

Cristina Milicescu

Cristina Milicescu s-a alăturat echipei în 2015 când împreună cu Claudia Chiru a deschis SAGA Kid Primăverii.
A învățat toate procesele organizației, de la munca de șofer și cea de profesor până la cea de coordonator al centrului, ocupându-se îndeaproape de dezvoltarea și creșterea brandului.
În prezent este coordonatorul centrului Baba Novac, supervizând și franciza SAGA Kid Otopeni, părinții țin legătura cu ea pentru orice problemă întâmpină sau atunci când au nevoie de clarificări. Munca în domeniul educației a ajutat-o mult în dezvoltarea sa personală și mai ales în lucrul cu propriii copii. Cristina crede că dacă am avea mai multă artă în viață am fi mai buni și am trăi o viață mai împlinită.

Iulia Ghindar

Iulia Ghindar

Iulia Ghindar este directorul educațional al echipei noastre.
Cu o experiență de aproape 17 ani în educație, Iulia aduce valoare prin felul în care înțelege copiii, activitățile și modul în care profesorii se dezvoltă alături de noi. În sarcina ei se află responsabilitatea formării profesorilor, a punerii în practică a activităților zilnice, a planurilor de acțiune pe care le propunem atunci când întâmpinăm situații deosebite ce merită o atenție aparte. Iulia este genul de persoană mereu cu zâmbetul pe buze, gata oricând să găsească o soluție și să te îndemne la calm.
Este pasionată de fotografie și dans și spune că nu ar putea lucra în altă parte decât în educație.

Ionela Tudor

Ionela Tudor

Ionela Tudor este cel mai vechi membru al echipei SAGA, alături de Claudia Chiru a început acest proiect în ianuarie 2013. A trecut prin toate etapele de creștere ale acestei organizații, a văzut cum arată un spațiu cu zero copii și apoi de la an la an cum numărul copiilor a crescut până azi când sunt 180. Și-a asumat din ce în ce mai multe roluri devenind Responsabilul administrativ pe tot ce înseamnă buna funcționare a operațiunilor de bază pentru copii.
Ionela este în primul rând un om de încredere, o prezență pozitivă și tonică. Îi place marea și să petreacă timp cu familia ei.

Ana Apostol

Ana Apostol

Ana Apostol a intrat în echipa SAGA acum 3 ani, când încă era studentă la științele educației și în prezent este profesor SAGA la Dreamers Doers (clasa a II-a și a III-a). A ales să lucreze și în învățământul de stat în prima parte a zilei venind cu o abordare inovatoare după ce a trecut prin trainingul nostru în metodologia SAGA.
La început Ana a fost timidă și neîncrezătoare că va putea lucra cu copiii care la acea vreme păreau că o „testau” mult. Ne place de ea pentru că este perseverentă, acceptă provocările și a devenit unul din profesorii noștri de bază. Anei îi plac pisicile, are acasă un motan și îi place mult să danseze.

Cati Antofie

Cati Antofie

Cati Antofie face parte din echipa de suport, este cea care are grijă ca în fiecare zi spațiul în care stăm să fie curat și organizat și copiii să primească mâncare la timp și într-un mod corespunzător.
Cati este o persoană caldă și mereu cu zâmbetul pe buze, e răbdătoare și are mereu o vorbă bună pentru fiecare. Ea era cea care avea grijă să mâncam și noi, cei din echipă, în zilele foarte aglomerate de la începutul acestui an școlar. Lui Cati îi place să petreacă timp în natură, la casa ei de la țară.

Ana Danciu

Ana Danciu

Ana Danciu este învățătoare în prima parte a zilei și apoi profesoară la grupa SAGA Dreamers (clasa a II-a).
Este o prezență plăcuta și blândă, mereu cu zâmbetul pe buze, atentă la nevoile copiilor și se străduiește să facă lucrurile cât mai bine. Implementează metode noi de lucru atât la școală, cât și în echipa noastră. Ana Maria iubește sportul și călătoriile.

Dana Dobrovoschi

Dana Dobrovoschi

Dana Dobrovoschi face parte din echipa de suport și zilnic se asigură că spațiul nostru este curat și mâncarea bine pregătită pentru copii.
Dana a fost alături de SAGA încă de la deschidere din 2013. Este atentă la detalii și foarte răbdătoare. În timpul liber îi place să stea cu nepotul ei.
Daniel Bidea

Daniel Bidea

Daniel Bidea este, am putea spune, omul care știe toate „insight-urile” copiilor pentru că este cel care se ocupă de transport. De când a intrat în echipa noastră, Daniel a făcut mii de drumuri luând copii de la școală, ducandu-i acasă sau la orice alte ateliere au avut aceștia nevoie.
Este cu noi de 6 ani și împreună am dezvoltat și îmbunătățit transportul. Pe lângă job-ul de șofer, Daniel are o contribuție importantă la buna funcționare a clădirii în care suntem zi de zi, nu doar că ne ajută la reparații, dar este și cel care face cumpărăturile săptămânale pentru tot ce ne trebuie. Și lui îi plac pisicile și călătorește ori de câte ori are ocazia.

Roxana-Maria Stoean

Roxana-Maria Stoean

Roxana-Maria Stoean este profesoară la grupa SAGA Cubs și vine cu abilitățile unui om care a locuit ani buni în străinătate, cu o înțelegere completă a lucrurilor și cu foarte multă răbdare. Își asumă roluri noi cu încredere și crede că fiecare copil trebuie înțeles și tratat diferit. Crede că în calitate de adulți avem foarte multe de învățat de la copii și pentru a-i forma pe aceștia este nevoie de modele și valori. Roxana vorbește fluent limba spaniolă și adoră să călătorească. 

Sorina Gheorghe

Sorina Gheorghe

Sorina Gheorghe este cea datorită căreia zilele sunt dulci și ordonate. Ea ocupă funcția de Office Manager care asigură partea administrativă la SAGA Tower, fiind ordonată, meticuloasă și orientată către rezolvarea tuturor situațiilor care apar. Cu Sorina interacționați atunci când chestiunile tehnice, financiare sau administrative vă dau bătăi de cap. Are acest dar de a lua lucrurile pe rând, pas cu pas și se încăpățânează să le ducă la bun sfârșit. Deseori are grijă să avem pe birou un desert la orele la care energia scade și avem nevoie de „ceva bun”. Sorina are o colecție de stilouri cu care chiar scrie, e pasionată de acvaristică și îi place să gătească mai ales deserturi.

Andra Bucurescu

Andra Bucurescu

Andra Bucurescu este un om pozitiv, bun și calm. Îi este cel mai drag să fie în preajma copiilor și se gândește tot timpul să lucreze cu ei așa cum și-ar fi dorit ca adulții din viața ei de copil să fi lucrat cu ea. Andra se ocupă de copiii de clasa pregătitoare, răbdarea și perseverența de care dă dovada sunt calități esențiale care o ajută în formarea deprinderilor la copiii de 6 ani. Iubește timpul petrecut cu cei dragi, muzica și plimbările, iar cel mai mult îi place să creeze armonie acolo unde se află.

Alexandra Cristache

Alexandra Cristache

Alexandra Cristache este profesoară la clasele a II-a și a III-a, alăturându-se echipei noastre cu mult entuziasm. Lucrează cu răbdare și pasiune cu fiecare copil în parte și vine cu abilitățile pedagogice dobândite în cei 12 ani de activitate în învățământ. Specializarea ei este în limba engleză, studiind și limbile italiană și franceză. Crede ca fiecare copil e unic și că are nevoie de lucruri diferite de la fiecare adult din viața lui. Este sigură că sinceritatea și răbdarea sunt primii pași în construirea unei relații benefice între elev și profesor. Îi place muzica, să scrie și să călătorească.

Carmen Ilie

Carmen Ilie

Carmen Ilie a început să lucreze cu copiii în urmă cu 10 ani când a pus laolaltă dragul pentru aceștia și pasiunea pentru teatru, realizând zeci de activități și spectacole de teatru cu copiii după povești populare și internaționale. Tot ea i-a învățat și mânuirea păpușilor și a marionetelor și le-a deschis universul către lumea scenei. Lucrul cu copiii a motivat-o să se înscrie în anul I la Stiințele Educației în 2020. La SAGA Kid ea se ocupă de clasa I si clasa a II-a. Îi place să călătorească, să descopere locuri noi, pe scurt ar pleca oricând de acasă pentru munți, mâncare și snorkeling. Îi plac foarte mult caii, iar fără muzica bună și fără dans nu ar putea trăi.

Adina Petrilă

Adina Petrilă

Adina Petrilă a lucrat în școala de stat timp de 8 ani și interacțiunea cu copiii i-a rămas aproape de suflet, a fost job-ul care i-a placut cel mai mult. A renunțat la el o perioadă pentru că s-a mutat în altă țară, dar când a revenit în România dorul a determinat-o să revină în acest domeniu. Adina este în primul rând prietenoasă cu copiii (clasa I) și foarte atașată de ei, iar provocarea ei cea mai mare în echipa noastră a fost să-și însușească fermitatea și limitele în relația cu copiii. Sunt două condiții importante ca să-ți poți crea o relație sănătoasă și bazată pe respect. Adina e un om vesel, îi place să călătorească și aduce în echipa noastră un puternic simț de răspundere.

Alexandra Pisaru

Alexandra Pisaru

Alexandra Pisaru este profesoara care se ocupă atât de copiii de la before-school, cât și copiii de clasa a III-a și a IV-a în parta a doua a zilei. Alexandra este profesoară de matematica și a ales să lucreze alături de noi din dorința de a-și diversifica experiența într-un mediu informal. Găsește metode de a-i face pe copii să le placă matematica și i-a învățat pe câțiva cum se face Soroban-ul. Îi place să călătorească alături de familia ei și este mereu la curent cu tot ce se întâmplă.

Camelia Farcaș

Camelia Farcaș

Camelia Farcaș a intrat toamna aceasta în echipa noastră, având formare în Psihologie și Științele Educației și cu o experiență ca voluntar timp de 4 ani într-un afterschool din orașul natal. Spune despre ea că „are minte de mate”, este o persoană tonică și optimistă, gata oricând de dans și voie bună. S-a integrat perfect în echipa noastră și a preluat rapid și profesionist responsabilități noi. Camelia este o fire prietenoasă, dar familiarizată cu fermitatea și zi de zi petrece timp cu copiii de clasa a III-a si a IV-a. Îi place foarte mult muzica, chiar cântă într-un cor.

Antonina Ambaruș

Antonina Ambaruș

Antonina Ambaruș a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației și are o experiență de voluntariat de 7 ani, timp în care a interacționat cu oameni din diferite medii. Este o persoană spontană, energică și sensibilă. Antonina face parte din echipa care coordonează SAGA Cubs de la SAGA Tower și împreună cu colegele ei contribuie la dezvoltarea abilităților de viață ale copiilor. Ne place de Antonina pentru că zâmbește foarte mult. Este pasionata de muzică, domeniu în care și-a finalizat și studiile liceale, iubește natura și călătoriile.

Spațiul SAGA Kid Baba Novac

Galerie SAGA Kid Baba Novac

Înscrieri

Cum să-ți înscrii copilul la SAGA Kid

Procedura de înscriere are câțiva pași simpli.

Sună pentru nelămuriri

 0743.266.500

Scrie-ne pentru informații

01.

Alege sediul SAGA Kid cel mai aproape de tine. Fie că e vorba de serviciu, casă sau de școala copilului, unul dintre sediile noastre îți poate fi la îndemână.

02.

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

03.

Urmează pașii stabiliți pentru înscriere și bucură-te de o experiență atent organizată și structurată!

Completează formularul de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre și despre programele SAGA Kid.

Alege locația preferată:

15 + 14 =

Copii

Școli

Locații

Personal calificat

Ținem legătura!

 

Telefon: 0743.266.500/ 0756.169.135

Email: contact@asaga.ro